Υπηρεσία Ανακοινώσεων Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Υπηρεσία Ανακοινώσεων Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Φωτιά πήρε το twitter, χθες, με το μήνυμα για λογαριασμού παιδόφιλων που «μοίραζαν» δωρεάν παιδική πορνογραφία. Το κάλεσμα για report στο twitter έπιασε τόπο. Σε ελάχιστες ώρες οι λογαριασμοί ήταν κάτω. Οχι μόνο οι δύο αρχικοί αλλά και άλλοι που αποκαλύφθηκαν στην πορεία.

Η διαδικτυακή κοινότητα του twitter είχε κηρύξει τον ΠΟΛΕΜΟ στο δίκτυο των παιδόφιλων και οι πρώτες μάχες στέφθηκαν με επιτυχία. Ολα καλά μέχρι εδώ…

Και ξάφνου, σαν την ΠΟΡΔΗ, πετάχτηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να υφαρπάξει τις δάφνες της κοινότητας δεκάδων χρηστών και να ανακοινώσει την …»επιτυχία» της.

Ιδού το αίσχος:

Αθήνα, 10 Αυγούστου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διέγραψε (2) προφίλ χρηστών σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, που διαμοίραζαν υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Μετά από άμεση παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαγράφηκαν χθες (09-08-2012) από τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης «twitter», δύο (2) προφίλ χρηστών, οι οποίοι κατείχαν και διαμοίραζαν φωτογραφικό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ειδικότερα, στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από σωρεία χθεσινών καταγγελιών, διενήργησαν ψηφιακή διαδικτυακή ανάλυση – αστυνομική έρευνα, από την οποία  προέκυψε ότι χρήστες του Twitter με ονόματα «@many501611″» και «@BBen1998» διαμοίραζαν φωτογραφικό υλικό παιδικής πορνογραφίας σε άλλους χρήστες.

Άμεσα ενημερώθηκε η αρμόδια εταιρεία «Twitter», ενώ παράλληλα ενημερώνονται και οι αστυνομικές Αρχές των χωρών, όπου προέρχονται οι συγκεκριμένοι χρήστες.

Απίστευτοι τύποι όμως!

Το ίδιο απίστευτα και τα ΜΜΕ που την αναμεταδίδουν όταν είναι γνωστό πώς οι «επιτυχίες» της εν λόγω υπηρεσίες είναι είτε τυχαίες είτε …άλλων !

Αν πραγματικά είχαν συμβάλει έστω και ελάχιστα στην διαγραφή λογαριασμών δεν θα έκαναν λόγο μόνο για τους δύο (2) που κυνηγούσε από το πρωί ΟΛΟ το ελληνικό twitter αλλά θα παρουσίαζε τουλάχιστον 100 ακόμη!

Ούτε επιτυχία είναι να στέλνεις mail στο twitter. Το κάναμε τουλάχιστον 500 πριν ξυπνήσουν και πιουν τον φραπέ τους στη ΓΑΔΑ!

Επιτυχία ΒΕΒΑΙΩΣ θα ήταν αντί -αυτοί οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ- να στέλνουν mail, να είχαν πρώτα κατεβάσει, αναλύσει και βρει ΟΛΑ τα μοτίβα των λογαριασμών αυτών: ΠΟΤΕ άνοιξαν, με ΠΟΙΟΥΣ συνδέονται, ΚΑΘΕ πότε πόσταραν τα ξεράσματά τους, ΤΙ σχέση έχουν μεταξύ τους κτλ κτλ κτλ

Προφανέστατα δεν έκαναν τίποτα από τα παραπάνω που θα συνιστούσαν την αρχή ενός Inteligence Report που θα μπορούσε να ξηλώσει ένα μεγάλο κύκλωμα εγκληματιών.

Διότι το ΜΟΝΟ που ξέρουν είναι να εκδίδουν ανόητες ανακοινώσεις και να κάνουν φιγούρα.

Είτε ως παθολογικοί ψεύτες είτε για να δικαιολογήσουν τις θέσεις και τους μισθούς τους.

Τραγικά πράγματα!

Ο Άρειος Δένδιας και οι μαυριδεροί μετανάστες

Το ξέρουν ότι κάνουν μία τρύπα στο νερό…

Ξέρουν πως αν δεν προχωρήσουν στην άμεση διαπραγμάτευση της συμφωνίας του Δουβλίνου δεν θα καταφέρουν το παραμικρό…

Ξέρουν ότι παραβιάζουν ανθρώπινα δικαιώματα…

Κι όμως συνεχίζουν! Και ονομάζουν όλη αυτή την αισχρότητα -που «θα συνεχιστεί»- «Επιχείρηση Ξένιος Ζευς» !

Κι ύστερα:

Μπέρδεψε ο δυστυχής καραφλός ‘Άρειος υπουργίσκος τους Δωριείς και την κάθοδό τους με τους σύγχρονους μετανάστες. Τα πάνοπλα φύλα του Βορρά με τους ρακένδυτους από την Ανατολή που έρχονται μέσα από ναρκοπέδια, έχοντας πληρώσει ό,τι έχουν και δεν έχουν στους δουλέμπορους, στοιβαγμένοι σε κοντέινερ…

Αγράμματος και ανιστόρητος όπως όλοι όσοι μας κυβερνούν. Ο Δένδιας, ο Πελασγός. Ο καραφλός Άρειος. Που κάτω από τη λεπτή πέτσα της σοβαροφάνειας του σπουδαρχίδη κρύβει ολόκληρη την ιδεολογία του Αδόλφου… ΧΙΛΙΕΣ φορές χειρότερος από Μιχαλολιάκους και Κασιδιάρηδες δηλαδή!

Ο καραφλός Άρειος. Ο Υπουργός των Στρατοπέδων Συγκέντρωσης και των Πλαστικών Σφαιρών.

Μέχρι που ήλθε και η απανταχούσα της Διεθνούς Αμνηστίας να τον στρώσει:

«Ενώ η Ελλάδα έχει το δικαίωμα να ελέγχει την μετανάστευση, δεν έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει τους ανθρώπους στο δρόμο σαν εγκληματίες μόνο εξαιτίας του χρώματος του δέρματός τους»

Αυτά δήλωσε την Πέμπτη η Γεζέρτσα Τιγκάνι, αναπληρώτρια διευθύντρια του Προγράμματος για την Ευρώπη και την Κεντρική Ασία.

Σε ανακοίνωσή της Διεθνής Αμνηστία αναφέρει ότι ένας μεγάλος αριθμός συλληφθέντων αναφέρεται πως είναι ασιατικής, αφρικανικής και βορειοαφρικανικής καταγωγής. Πολλοί έχουν αφεθεί τελικά ελεύθεροι, καθώς διαπιστώθηκε πως κατοικούν νόμιμα στην Ελλάδα.

Επικαλούμενη την Ελληνική Αστυνομία, η Αμνηστία αναφέρει ότι περίπου 2.000 από αυτούς που συγκεντρώθηκαν βρέθηκαν χωρίς χαρτιά και τέθηκαν υπό διοικητική κράτηση. Σημειώνει ότι οι άνθρωποι κρατούνται σε συνθήκες συνωστισμού στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής ή σε άλλα αστυνομικά τμήματα στην Αθήνα. Άλλοι έχουν μεταφερθεί σε αστυνομικές σχολές στη Βόρεια Ελλάδα, οι οποίες χρησιμοποιούνται ως κέντρα κράτησης.

«Η κλιμάκωση των επιχειρήσεων της αστυνομίας στην Αθήνα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εγείρει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την ύπαρξη διακρίσεων βάσει της υποτιθέμενης εθνικότητας»

αναφέρει η Γεζέρτσα Τιγκάνι.